Sanayiden siyasete

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Özcan Ülgener, AK Parti'den aday adayı oldu.

Sanayiden siyasete
OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Özcan Ülgener, AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ülgener “Kurulduğu 1999 yılından bugüne kadar ORSİAD üyeliğim ve 3 dönem başkanlığım sürecinde ve diğer görev aldığım tüm kurum ve kuruluşlarda sanayici KOBİ'lerimizin sorunlarını çözmeye yönelik adımlar attım. Yeni Türkiye yolunda ihracatın artması, istihdamın artırılması, 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için sanayi politikalarının geliştirilmesi, sanayicinin problemlerinin çözülmesi konusunda projeler ürettim ve çözüm ortakları ile paylaştım. Yalnızca sanayici kardeşlerimin değil, çalışan, üreten kardeşlerimin de sesi olmak, yeni Türkiye yolunda hizmet vermek, siz değerli hemşerilerimin hizmetkarı olmak için rabbimin izni, partimizin de görev vermesi, hemşerilerimizin takdiri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde millet vekili olarak hizmetlerime devam etmek istiyorum.” dedi.

Özcan ÜLGENER Kimdir?

1961 yılı Ankara Bala doğumlu olup ilk ve orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

34 yıldır aktif ticaret yaptığı iş hayatına 1976/1997 yılları arasında Ankara Ulus Anafartalar çarşısında konfeksiyon olarak başladı. Ardından 1997 yılından bu yana OSTİM OSB'de PVC kapı pencere imalatı, ayrıca endüstriyel temizlik kağıt üretimi faaliyetlerine devam etmektedir.

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD)'nin de 3 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Ülgener aynı zamanda Ankara Sanayi Odası (ASO) Meclis Üyeliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Konseyi üyeliği, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) delegeliği, Balalılar Kültür ve Dayanışma Derneğini Yönetim Kurulu üyeliği, Çıraklık Eğitim ve Öğretim Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu üyeliği, Ankaralılar Derneği Üyeliği görevlerini aktif olarak ifa etmektedir.

Amerika, Almanya, İtalya, Fransa, Hollanda, Rusya, Çin başta olmak üzere pek çok ülkenin sanayi teknolojisini sanayicilerle birebir yerinde izleyen Özcan Ülgener aynı zamanda temaslarda bulunduğu ülkelerin ticari ataşeleri ile görüşerek, sanayiciler ile aralarında köprü görevi görmüştür.