Nihat Doğan Beyaz Futbol'a konuştu

Ünlü sanatçı Nihat Doğan, Beyaz Futbol programına Özgecan Aslan ile ilğili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nihat Doğan Beyaz Futbol'a konuştu
Nihat Doğan Beyaz Futbol'a konuştu
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında canlı yayına telefonla bağlanan Nihat Doğan, Özgecan Doğan cinayeti ile ilğili attığı tweet ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mersin'de Yaşanılan Özgecan Aslan'ın katledildiği ve hunharca öldürüldüğü olayın ardından tüm Türkiye ayaklanmış ve Canilerin en acımasız bir şekilde cezaalmaları için adeta kenetlenmiş ken Sosyal medya üzerinden Nihat Doğan'ın Attığı mesaj herkesin büyük tepkisini topladıktan sonra Beyaz Tv programına telefonla bağlanan Nihat Doğan o Tweet'i hakkında açıklamalarda bulundu. Nihat Doğan Özgecan Aslan için açıklama yaptı.

Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili şok bir Tweet atan ve büyük tepki toplayan Nihat Doğan Beyaz Tv kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programına canlı yayında telefonla bağlanarak Tüm Türkiye'den özür diledi ve bin yemin ederek o mesajı o düşünce ile atmadığını açıkladı. Üzüntüsünü de dile getiren Doğan Canilerin En ağır ceza ile cezalandırılmasını isterken Mesajım'da o anlamı kastetmedim Herkesten özür diledi.

Nihat Doğan ‘Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' şeklinde bir tweet atınca büyük tepki çekti.

Oyuncu Ahu Sungur bu tweete tepki göstererek Nihat Doğan'a Mini eteği ahlaksızlık olarak görüyorsan Survivor'da bikinili insanların Arasında yarışmayacaksın o zaman! cevabını verdi.

Tepkiler sonucunda attığı tweeti silen ünlü şarkıcı daha sonra ‘Maksadım kimseyle polemiğe girmek değildir.Özgecan Aslan a bunu yapanları Rabbim cezalandıracak inşallah Yargıdan da en ağır cezayı alırlar' dedi.