Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz Açıklaması

Mudanya Belediye BaşŸkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Tirilye Tipi zeytinin gerçek değŸerine kavuşŸması için herkesin üzerine düşŸen görevi yapmasının şŸart olduğŸunu, belirterek, "Mudanya zeytinini dünyaya tanıtmalıyız" dedi..

BaşŸkan Türkyılmaz, Belediye BaşŸkan yardımcıları Mustafa Ay ve Metin BağŸcı ile birlikte Marmarabirlik Mudanya Zeytin Tarım SatışŸ Kooperatifi'nin geçtiğŸimiz günlerde yapılan genel kurulunda başŸkanlığŸa seçilen Ali Yıldız'ı ve yönetimini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başŸarı diledi.
Türkyılmaz, Marmarabirlik Yönetim Kurulu BaşŸkan Vekili şževket Karagöz'ün de hazır bulunduğŸu ziyarette, Mudanya'nın ve Mudanya'daki tüm değŸerlerin dünyaya tanıtılması için belediye olarak her türlü desteğŸi vermeye hazır olduklarını belirtti.

BaşŸkan Türkyılmaz, geçtiğŸimiz günlerde yapılan EMİTT fuarında belediye olarak zeytin standı açtıklarını, özellikle Tirilye tipi zeytinin çok beğŸeni gördüğŸüne dikkati çekerek, "Tirilye tipi zeytinin gerçek değŸerine kavuşŸması için 2 fuara katıldık. Belediye olarak bundan sonra da üzerimize düşŸeni her zaman yapmaya hazırız. Marmarabirlik yöneticilerinden de zeytinimizi en iyi şŸekilde tanıtmalarını istiyoruz. ǜreticiye ve üretilen ürüne gereken değŸer verilirse, Mudanya Tirilye tipi zeytin Dünya'ya yayılır ve marka olur. Zeytinin değŸerini yükseltmemiz gerekiyor. Mudanya zeytinini dünyaya tanıtmalıyız" diye konuşŸtu.
Yıldız ise yeni yönetim olarak, bu konuda çok hızlı bir şŸekilde çalışŸma başŸlattıklarını, Mudanyanın adının zeytinle anılması ve bir marka olması için çalışŸacaklarını belirtti.

 
Kaynak: AA