Tdbb Yürütme Kurulu Kartepe’de Toplanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığını yaptığı ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de yönetim kurulunda yer aldığı Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin Şubat ayı Yürütme Kurulu Toplantısı, 17 Şubat 2015 Salı günü Kartepe’de gerçekleştirilecek.

Tdbb Yürütme Kurulu Kartepe’de Toplanacak

TDBB Yürütme Kurulu üyesi 8 başkan 16 Şubat tarihinden itibaren Kartepe’ye gelerek The Green Park Otel’de konaklayacak. Turizm cazibe merkezi olma yolundaki Kartepe İlçesi, TDBB Yürütüme Kurulu Toplantısı ile kongre turizmine yönelik önemli bir adım olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve TDBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu nezaretinde ev sahipliği yapacak.

Kartepe’de gerçekleştirilecek TDBB Yürütme Kurulu toplantısında yürütme kurulu üyeleri gündemdeki konuları değerlendirecekleri toplantı 17 Şubat Salı günü saat 11.00’de Kartepe The Green Park Otel’de düzenlenecek. Yürütme kurulu üyelerini ilçede ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden, birlik yönetim kurulu üyesi Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Birlik yürütme kurulu üyeleri ile çok önemli paylaşımlarda bulunacağız. Kartepe’nin kongre turizmine yönelik önemli bir adım niteliğinde olan bu toplantı, tecrübe transferinin yanı sıra turizm değerlerimizi meslektaşlarımla paylaşarak ilçenin tanıtımı için destek alacağımız bir fırsata dönüşecektir” dedi.

Kaynak: İHA