Başkan Aydın Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Tek Rumeli TV’de katıldığı programda duygusal anlar yaşadı. Başkan Aydın, 11 yaşında hayatını kaybeden Bedirhan Yücel’in isminin verildiği parkla ilgili görüntüleri izlerken gözyaşlarını tutamadı.

Başkan Aydın Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Tek Rumeli TV’de canlı olarak yayınlanan “Gündem Eyüp” adlı TV programının konuğu oldu. Programda sunucu Elbi Yankı’nın Eyüp’le ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Aydın, Öğretmenler Günü etkinlikleri, sokak hayvanları için yapılan çalışmalar ve Simurg ile ilgili bilgiler verdi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu 33 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Bedirhan Yücel’in isminin bir parka verilmesi de programda ele alınan konular arasındaydı. Konuyla ilgili görüntüleri izleyen Başkan Aydın canlı yayında gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Program sunucusu Elbi Yankı ve stüdyoda görevli kameramanların da oldukça duygusal anlar yaşadı.

Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi küçük Bedirhan’ın ismi, geçtiğimiz günlerde oturduğu sokaktaki bir parka verilmiş, Başkan Remzi Aydın da aileyle bu parkta bir araya gelerek, bir kez daha taziyelerini iletmişti.
Kaynak: İHA