Havza Müftüsünden Belediye Başkanı Murat İkiz'e Plaket

Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek camilere verdiği desteklerden ötürü plaket verdi.

Havza Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Müftü Akyazı, Başkan İkiz ile bir süre sohbet ederek, Sünnetçi Cami inşaatına Havza Belediyesi olarak verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.

Havza Belediyesinin cami ve kuran kurslarının her türlü ihtiyacına katkıda bulunduğunu dile getiren Akyazı, "Sayın Başkanımız son olarak Yeni Mahalle Sünnetçi Cami çevre düzenlemesinde önemli destekler verdi. Sayın Başkanımıza bizlere vermiş olduğu bu desteklerden ötürü kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan İkiz de toplumun her kesimine eşit seviyede ihtiyaçlarını karşılayabildikleri oranda yardımcı olmaya çalıştıklarını anlatarak, "Bizim için ibadethaneler önemli ve kutsal mekanlar. Bu tür yerler aynı zamanda sosyal yaşantının yoğun olduğu yerlerdir. Havza Belediyesi olarak her zaman müftülüğümüzün yanındayız ve elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Akyazı, İkiz'e plaket takdim etti. Akyazı'ya ziyarette Havza Müftülüğü Şefi Aslan Kıbrıs Yıldırım ile Sünnetçi Cami din görevlisi Adnan Korkmazlı eşlik etti.

Kaynak: AA