Bilet Satıcıları Büyük İkramiyenin Şanlıurfa'ya Çıkmasını İstiyor

Şanlıurfa’da Milli Piyango bileti satıcıları büyük ikramiyenin Şanlıurfa’ya çıkmasını istiyor.

Bilet Satıcıları Büyük İkramiyenin Şanlıurfa'ya Çıkmasını İstiyor
Milli Piyango İdaresi 31 Aralık 2015 akşamı yapılacak yılbaşı çekilişi büyük ikramiye tutarını 55 milyon lira olarak açıkladı.

Büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek. İkramiye bu kadar büyük olunca vatandaşlar da bilet satıcılarına akın ediyor.

Şanlıurfa’da vatandaşlar büyük umutlarla bilet alırken, satıcılar da satışların yüksek olmasından dolayı büyük memnuniyet yaşıyor.

BİLET SATICILARI BÜYÜK İKRAMİYENİN ŞANLIURFA’YA ÇIKMASINI İSTİYOR

Vatandaşlar büyük ikramiyenin kendilerine çıkmasını hayal ederken bilet satıcıları ise Şanlıurfa’ya çıkmasını istiyor. Büyük ikramiye kendisine çıktığında ev almak istediğini söyleyen İbrahim Halil Çankaya, "Bana çıkarsa niyetim bir ev almak. Bu şartlarda almak biraz zor ama büyük ikramiye bana çıkarsa alacağım. Ev kira, 5 kişiye bakıyorum. Ben öldükten sonra çocuklarımın babamız bize bir ev bıraktı demelerini istiyorum. Bizim babamız bize bir şey bırakmadı bari biz bir şey bırakalım. Kısmet, inşallah çıkar” dedi.

Büyük ikramiye çıktığında kendisi gibi işsizler için bir fabrika kurmak istediğini söyleyen Muhammed Demir, "Bilet aldım ama çıkacağını sanmıyorum ama şans yani. Herkes gibi biz de şansımızı denemek istedik. Zaten iş yok, güç yok, boş boş geziyoruz. Yani belki bir şey çıkar diye bizde de bir umut herkes gibi. Ben şahsen 3 aydır işsizim, dolaşıyorum. Her yere gidiyorum ama bir iş bulamıyorum. Bir yerde 4 kişilik bir mülakat oluyor ama 4 bin kişi buraya gidiyor. Eğer büyük ikramiye bana çıkarsa bir fabrika açarım. Şurada gördüğünüz 10 kişiden 8’i işsiz” dedi.

Abisiyle birlikte sokakta bilet satan Mustafa Bülbay satışların ilerki yıllarda daha iyi olması için büyük ikramiyenin Şanlıurfa’ya çıkmasını istediğini söyleyerek, “Keşke Şanlıurfa’ya çıksa, biz de sevinsek, herkes sevinse. Bu satışlar da iyi olurdu” dedi.

Bilet satıcısı Sait Bülbay da kardeşi gibi büyük ikramiyenin Şanlıurfa’ya çıkmasını istedi. Büyük ikramiye çıktığında satışların daha da iyi olacağını belirten Bülbay, “Keşke Şanlıurfa’ya çıksa da millet biletleri alsa. Şu anda yine de satışlar iyi gidiyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA