Salbaş'ta Tarımsal Destekleme Merkezi Açıldı

Karaisalı ilçesine bağlı Salbaş Beldesi'nde Tarımsal Destekleme Merkezi açıldı.

Adana Tarım İl Müdür Yardımcısı Birsen Ergün, açılışta yaptığı konuşmada, merkezin açılmasına katkı sunanlara teşekkür etti.

Merkezin doğru bir yerde açıldığını ifade eden Ergün, "Çiftçilerimizi destekleme adına bakanlık olarak her daim onların yanındayız. Bundan böyle yöre çiftçisine destek olacak bu merkezin herkes adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Merkezin işletmesini üstlenen firma sahibi Fahri Cem Uz ise Karaisalı, Çukurova, Aladağ ve Kozan ilçelerinde aktif olarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Çiftçinin sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak adına merkezi açtıklarını belirten Uz, "Yaklaşık beş yıldır Adana ve ilçelerinde yaban domuzu zararına, aspir yetiştiriciliği ve kanola yetiştiriciliği üzerine çiftçilerimize destek oluyoruz. Tarımsal destekleme merkezleriyle bu fikrimizi geliştirmiş bulunuyoruz. Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri, Tarımsal Sulama, Toprak, Tarım Ekonomisi ve Bitki Koruma branşlarında ziraat mühendisi arkadaşlarımızla Salbaş'da da hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılar kurdele keserek merkezin açılışını yaptı.

Kaynak: AA