Muhtarlardan, Rektör Gönüllü'ye Ziyaret

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş ve Dernek yöneticileri, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

Muhtarlardan, Rektör Gönüllü'ye Ziyaret
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş ile beraberindeki muhtarlar, Rektör Gönüllü’ye yaptıkları hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkürlerini belirterek plaket takdiminde bulundular.

Yapılan plaket takdiminin ardından Rektör Gönüllü ile Başkan Yardımcısı Abdülkadir Geylani Taş ve beraberindekiler Adıyaman Üniversitesi kampüs alanını gezdi. Üniversite kampüs alanı içerisinin gezilmesi sonrasında yemek ikramında bulunuldu. Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, muhtarların kendisine yaptığı ziyaretten onur ve mutluluk duyduğunu belirterek Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş’a, ve beraberindeki muhtarlara teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş ise, “Rektörümüzün yaptığı bir birinden güzel çalışmalardan dolayı kendisine ziyarette bulunduk ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür plaketi takdim ettik. Adıyaman’ın isminin geçtiği her yerde biz muhtarlar varız. Bizler evlerimizde 5-6 çocuğa yetişemezken rektör hocamız, burada 20 bin öğrenciye hem eğitim veriyor hemde kültürel faaliyetler sürdürüyor. Çok başarılı işlere imza atıyor. Biz kendilerine bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA