Sinop Tanıtım Günleri'nin Ardından

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, 26-29 Kasım tarihlerinde düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri'nde Ayancık standının büyük ilgi gördüğünü bildirdi.

Başkan Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde Sinop'un il dışında tanıtımına katkı sunmak için düzenlenen her etkinliğe katıldıklarını belirtti.

Bu kapsamda İstanbul Feshane'de düzenlenen Feshane Sinop Günleri'ne katılarak stant açtıklarını anlatan Ergün, "Ziyaretçilerin ilgi odağı olan Ayancık standında yöresel lezzetleri, şehrin tanıtımını içeren gezi rehberi ve şehrin internet üzerinden gezilebilen sanal tur projesi ziyaretçilere sunduk. Ayancık'ın kültürünü, tarihini, doğa güzelliklerini ve yöresel ürünlerini daha geniş kitlelere tanıtmayı amaçladık" dedi.

Kültürlerinin en güzel şekilde yansıtıldığı, şenlik havasında geçen dolu dolu bir program olduğunu dile getiren Ergün, özverili çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ergün, Sinop Tanıtım Günleri'nde Ayancık standını pek çok vali, milletvekili ve belediye başkanı ve diğer ilgililerin ziyaret ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA