Yılın en çok hayal kırıklığı yaratan filmleri!

George Clooney’nin 190 milyon dolar bütçeli “Tomorrowland” adlı bilimkurgu filmi gişede 209 milyon kazandı ve masrafını ancak çıkarabildi.

Yılın en çok hayal kırıklığı yaratan filmleri!
Yılın en çok hayal kırıklığı yaratan filmleri!
Forbes Dergisi, yılın gişede en çok hayal kırıklığı yaratan filmlerini açıkladı. Listede George Clooney, Johnny Depp, Zac Efron ve Bradley Cooper gibi yıldızların başrolünü üstlendiği filmler de var. En büyük kayıp, Bill Murray'ın başrolünü oynadığı “Rock The Kasbah” filmi oldu. 15 milyon dolara mal olan film, gişede sadece 2.9 milyon dolar kazanabildi. Sean Penn'in başrolünü oynadığı “The Gunman” filmi, 40 milyon dolara mal oldu ancak gişede sadece 10.7 milyon dolar kazanabildi. George Clooney'nin 190 milyon dolar bütçeli “Tomorrowland” adlı bilimkurgu filmi ise gişede 209 milyon kazandı ve masrafını ancak çıkarabildi.

Öte yandan Morgan Freeman ile Ukraynalı oyuncu Olga Kurylenko'nun başrollerini paylaştığı “Momentum” filmi de gişede hayal kırıklığı yarattı. 20 milyon dolar bütçeli film, İngiltere'deki 10 sinemada geçen hafta sonunda sadece 46 sterlin (200 TL) gelir elde etti.