Milletvekili Tunç Açıklaması 'Dev Yatırımlarla Bartın'ı Büyütmeye Devam Edeceğiz'

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Ankara’da Bartın’ın sesi olmaya, yatırımları yine yağmur gibi memleketimize yağdırmaya, dev yatırımlarla Bartın’ı büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Tunç Açıklaması 'Dev Yatırımlarla Bartın'ı Büyütmeye Devam Edeceğiz'
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, partisinin 1 Kasım seçimlerinde Bartın’da rekor oy almasının ardından ilçe ve beldelerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Bartın’da İl Başkanı Hüseyin Manav ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretleri yapan Milletvekili Tunç, Ulus ilçesi ve Kozcağız, Hasankadı, Kumluca beldelerine de ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarında gayret gösteren tüm ilçe ve belde teşkilatı mensuplarına teşekkürlerini iletti.

"UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK"

Milletvekili Tunç Ulus İlçe Binasında ve Kozcağız, Hasankadı, Kumluca beldesinde ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda, "Hedefimiz bu seçimde 2 milletvekilliliğini de kazanmaktı. Teşkilatlarımızla birlikte iki milletvekili adayı olarak çok gayretli ve uyum içerisinde çalıştık. Rekor oy aldık, ama 2-0 olmadı. Halkımızın takdiri bu yönde şekillendi, saygı duyuyoruz. Bartın’da Türkiye ortalamasının 4 puan üstünde yüzde 53,4 oy aldık. Bartın halkına teşekkür ediyoruz" dedi.

“1 KASIM MİLAT OLDU”

Milletvekili Tunç, "1 Kasım siyasi tarihimizde yeni bir milat oldu. Milletimiz içeriden ve dışarıdan gelen tehditlere karşı birleşti. Türkiye genelinde seçmenlerin yüzde 49,5’inin, Bartın’da da yüzde 53,4’ünün oyunu alarak, seçimden büyük bir zaferle çıktık. Milletimiz AK Parti’yi yeniden tek başına iş başına getirerek, ülkemizin önünü açtı, milletimize ve Bartın halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

“MİLLETİMİZ HUZUR VE İSTİKRARA EVET DEDİ”

7 Haziran seçimleri sonrasında ellerini taşın altına koymak istemeyen muhalefet partilerini milletin cezalandırdığını ifade eden Milletvekili Tunç, milletin huzur ve istikrara evet dediğini, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen kirli oyunları bozduğunu, terör yoluyla sandığın etkilenemeyeceğini, algı operasyonları ile siyasetin dizayn edilemeyeceğini gösterdiğini belirtti.

Geçmişte koalisyonların Bartın’a da zaman kaybettirdiğini hatırlatan Milletvekili Tunç, AK Parti’nin tek başına iktidarı sayesinde Bartın’a 2,5 milyar lira tutarında kamu yatırımı kazandırdıklarını, devam eden 2,5 milyarlık kamu yatırımının daha olduğunu belirterek, "Devam eden yatırımı da yalnızca AK Parti’nin tek başına iktidarı ile tamamlayabilirdik. Bu anlamda 1 Kasım seçimleri ülkemizin önünü açtığı gibi Bartın’ın da önünü açmıştır. Bartın’a önceki dönemlerde olduğu gibi, yeni dönemde de çok büyük eserler kazandıracağız. Bartın’ın gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Halkımız önceki iki dönemde bizim çalışma azmimize şahit oldu. Onların güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Yeni dönemde de çıkarmayacağız. Bize oy veren vermeyen hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. Ankara’da Bartın’ın sesi olmaya, yatırımları yine yağmur gibi memleketimize yağdırmaya, dev yatırımlarla Bartın’ı büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA