CHP'li Aslanoğlu, Pütürge Ve Doğanyol İlçelerini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, babasının yaptığı hizmetlere devam edeceğini söyledi.

CHP'li Aslanoğlu, Pütürge Ve Doğanyol İlçelerini Ziyaret Etti
CHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte seçim çalışmalarını yürüten Aslanoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 1 Kasım’da yapılacak olan seçime kısa bir süre kaldığını hatırlattı. Kiraz, “7 Haziran’da bir seçim yaşamıştık. Seçim bildirgemiz çok farklı değil. O zamanda sizden, köylüden, çiftçiden çalışandan, emekliden yana bir seçim bildirgemiz vardı. 1 Kasım seçimlerinde de bunu biraz daha geliştirdik" dedi.

Kiraz, CHP iktidarında çiftçiye mazotu 1 TL 80 kuruştan vereceklerini ifade ederek, asgari ücreti bin 500 TL yapacaklarını kaydetti.

Kiraz, insanların daha rahat üretip, kazanabilmesi için seçim bildirgelerinde önemli maddelerin yer aldığını dile getirdi.

"BANA SAHİP ÇIKIN"

Erdem Aslanoğlu ise Pütürge ilçesinin kendisini için ayrı bir yeri ve öneminin olduğunu ifade etti.

Aslanoğlu, "Pütürge’nin benim için anlamı çok büyük. Çünkü buraya rahmetli babamın çok büyük hizmetleri var. Pütürge, çok sevdiğim Necdet Ayaydın başkanıma nasıl destek verdiyse, ben de aynı desteği bekliyorum. İlçeye girerken mutlaka her köşede bir iz var. Necdet başkan ile rahmetli babam buraya hizmetler getirdi" şeklinde konuştu.

CHP’nin seçim bildirgesinin çok büyük bir takdir gördüğünü kaydeden Aslanoğlu, diğer partilerin kendi seçim beyanlarını kopyaladıklarını savundu. Aslanoğlu, "Demek ki bu ülkede kaynak var, demek ki bu ülkede her şeyi yapacak imkan var. Partimizde bunu dikkatlice irdeleyip, halkımıza sunuyor" diye konuştu.

Pütürge’nin kendisine sahip çıkması gerektiğini dile getiren Aslanoğlu, ikinci bir Aslanoğlu olup, Pütürge’ye aynı hizmetleri getirmek istediğini söyledi.

Kaynak: İHA