Bartın'da Göz Lazer Ve Anjiyo Tedavilerine Başlandı

Bartın Devlet Hastanesi’nde göz lazer ve Anjiyo bölümü hizmet vermeye başladı.

Bartın'da Göz Lazer Ve Anjiyo Tedavilerine Başlandı
Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman Açıkgöz, Bartın Devlet Hastanesi’nde göz lazer ve Anjiyo bölümünün açılarak hizmet vermeye başladığını açıkladı.

Son teknolojik özelliklere sahip cihazların alınarak bölümde vatandaşların hizmetine sunulduğunu kaydeden Açıkgöz, “Hastanemiz bünyesinde kurulan göz lazer ve Anjiyo bölümüne Türkiye genelinde belli sayıda merkezlerde bulunan son teknolojik özelliklere sahip, daha sıklıkla diyabet (şeker) hastalarının tedavisinde kullanılan Argon Lazer cihazı ve katarakt ameliyatı sonrasında oluşan, görme kaybının tedavisi için kullanılan YAG Lazer cihazları alınarak tedavi uygulamalarına başlamıştır” dedi.

"HİZMET KALİTESİ ARTIYOR"

Hizmet kalitesini her geçen gün artırdıklarını kaydeden Doktor Açıkgöz, "Sağlık kurumlarımıza alımı yapılan cihazların ileri teknolojiye sahip cihazlar olmasına dikkat edilirken, hastanemizde yapılacak uygulamalara bir yenisinin daha eklenmesiyle, ilimizin sağlık düzeyinde, önemli gelişmelere de imza atılmış olunmaktadır. Alınan cihazlarla hekimlerimizin tedavi ve uygulama alanlarının genişlemesiyle, birçok hastalığın da tedavisi hastanemizde yapılabilmektedir. Büyük hastanelerde tedavisi yapılan hastalıkların hastanemizde de yapılıyor olması, hem uygulamayı yapan hekimimizin alanındaki başarısını, hem de hastanemiz sağlık hizmetleri kalitesinin geldiği noktayı açıkça göstermektedir” diye konuştu.

Kaynak: İHA