Kalaycı, İlçelerde Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı, Konya Milletvekili ve adayı Mustafa Kalaycı, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Kalaycı, İlçelerde Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
MHP 1. sıra Konya milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, Yunak, Çeltik ve Tuzlukçu ilçelerini ziyaret etti. İlçe ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Kalaycı, partisinin vaatlerinden bahsederek, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. İlk olarak Çeltik ilçesine ziyarette bulunan Kalaycı, sanayi sitesinde iş yerlerini ziyaret etti. Buradan Yunak ilçesine geçen Mustafa Kalaycı, esnafla görüştü. Son olarak Tuzlukçu ilçesini ziyaret eden Kalaycı, belediye başkanı ve esnafla bir araya geldi.

İlçe ziyaretlerinde vatandaşın sorusu üzerine seçim beyannamesindeki vaatlerinden bahseden Kalaycı, “İşsizlikle mücadelenin esasını, istihdam odaklı sürdürülebilir büyümenin gerçekleştirilmesi, istihdam edilebilirlik düzeyinin yükseltilmesi ve girişimci odaklı piyasanın tesis edilmesi oluşturmaktadır. Türkiye’nin sahip olduğu bütün üretim faktörlerinin etkin ve verimli bir şekilde, en üst düzeyde üretim sürecine dahil edileceği tam istihdamı esas alan ekonomi programının uygulamaya konulmasıyla, rant ekonomisinden yatırım-üretim-istihdamı sürekli artırmayı öngören üretim ekonomisine geçilecek. Özel teşebbüsün uzun vadeli yatırım kararları alabileceği uygun yatırım iklimi oluşturulacak, küçük ve orta ölçekli işletmeler desteklenecek, doğrudan yabancı sermayenin katma değer ve istihdam yaratmak üzere yapacağı yatırımlar özendirilecek.”
Kaynak: İHA