Banka Aracı Elektrik Direğine Çarpıp Takla Attı Açıklaması 2 Yaralı

Kocaeli’nin Derince ilçesi D-100 karayolu battı çıktı mevkiinde kontrolden çıkan banka para nakil aracının elektrik direğine çarptıktan sonra takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Banka Aracı Elektrik Direğine Çarpıp Takla Attı Açıklaması 2 Yaralı
Derince D-100 karayolu battı çıktı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 karayolundan İzmit istikametine gitmekte olan İsa C. idaresindeki 34 TZ 2542 plakalı zırhlı banka para nakil aracı, Derince D-100 karayolu Ankara istikameti tünel çıkışında yoğun yağış nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüjdeki elektrik direğine çarptıktan sonra takla atan minibüs yolda bir müddet sürüklendikten sonra durabildi. Takla atan minibüsün motoru ise yerinden fırladı.

Çarpmanın etkisiyle araç içindeki sürücü ve beraberindeki İsmail Emre Ç. isimli şahıs yola savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla İzmit Seka devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle D-100 karayolunun Ankara istikametinde trafik bir müddet kontrollü olarak verildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA