Orhan Deligöz'e Şenkaya'dan Tam Destek

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına Erzurum’un Şenkaya ilçesinde devam etti. Deligöz, Şenkaya İlçe Belediye Başkanı Görbil Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Orhan Deligöz'e Şenkaya'dan Tam Destek
Şenkaya ilçesine bağlı AK Parti Akşar mahalle teşkilatını ziyaret eden Orhan Deligöz, “Çiftçimizin, işçimizin ve esnafımızın da yanında olacağım, biz kardeşiz Şenkaya’da yolu asfaltlanmayan köy altyapısı yapılmayan köy kalmayacak” dedi

Seçim gezisinde esnaf ve ilçe halkıyla sohbet eden Deligöz’e güvenlik sorunu olmadığını belirterek, AK Parti’ye verilecek her oy istikrara oy vereceklerini belirterek, yol ve kanalizasyon sorunu olan köylerin de Büyükşehir Belediyesi tarafından en kısa sürede yapılacağını hizmet gitmeyen yer kalmayacağını söyledi.



AK Parti iktidarının 13 yıllık hizmetlerinden bahseden Orhan Deligöz, “Bugün geriye baktığımız zaman bir eski Türkiye var, birde yeni Türkiye. Eski Türkiye’yi hepimiz hatırlıyoruz. Yokluk, yolsuzluk, yoksulluk, harabe kentler, yolu izi yok köyler, dibe vurmuş ekonomi, kapanan işyerleri ve nice huzursuzluklar. 13 yıl önce AK Partimizin kurucusu, başbakanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidara gelmesi ve yeni Türkiye’nin temellerini atmasıyla ak bir sayfa açarak ülkeye, huzur başta olmak üzere bütün alanlardaki yenilik ve yatırımlarla kara tabloyu ak bur tabloya cevirdi. Ortada çok net bir şekilde görülen ve bilinen gerçekleri ebetteki halkımız yakından bilmektedir. Burada AK kadroların yaptığı hizmetleri anlatmaya kalkışsak, günlerce sürer. Bu vesile ile yeni Türkiye’yi daha ileri ve süper güç yapma yolunda yeniden AK kadroları göreve taşımak gerekir. Buda ancak sizlerin teveccühü ile mümkündür. Bu vesile ile siz değerli halkımızın yeniden istikrar ve huzuru seçeceğinizden eminiz” diye konuştu.

Şenkayalı vatandaşlar Orhan Deligöz’e tam destek sözü verirken, “Allah’ın izniyle seni vekil yapacağız, 6-0 için çok çalışmamız lazım durmak yok yola devam sloganıyla çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun” diyerek büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Orhan Deligöz, Şenkaya Kaymakamı Ahmet Özkan, Şenkaya Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Şenkaya Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek Şenkaya gezisini tamamladı.
Kaynak: İHA