Milletvekili Adayı Özdoğan Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Milletvekili Adayı Özdoğan Çalışmalarını Sürdürüyor
Ereğli’ye bağlı Hortu Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaşan ve sorunlarını dinleyen Özdoğan, AK Parti’nin icraatlarıyla yeniden iktidara yürüdüğünü söyledi.

Ülkeyi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere AK Parti’nin hiçbir zaman ödün vermediğini belirten Özdoğan, “AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi huzurun adresi olacaktır” dedi.

Ereğli ekonomisinin tarım ve hayvancılığa dayandığını kaydeden ve AK Parti’nin seçim beyannamesinin önemine değinen Özdoğan, tarım sektörüne AK Parti hükümetleri döneminde büyük destekler verildiğini ifade etti.

Özdoğan, “2002’de sadece çiftçimize doğrudan gelir desteği verilirken, geçen zaman içerisinde mazot, gübre, toprak analizi desteği, organik tarım ve benzeri pek çok yeni destekler vermeye başladık. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri marifetiyle çiftçimize aktarılan desteklere baktığımızda 2002’de kredi miktarı 7.8 milyon TL iken 2014 yılında sağlanan miktar 310 milyon TL’dir” şeklinde konuştu.

GÜBRE VE YEM’DE KDV KALDIRILACAK

Gübre ve yemde KDV’nin kaldırılacağını ifade eden Milletvekili Adayı Özdoğan, “Gübredeki yüzde 18 KDV’yi tamamen kaldırıp sıfırlıyoruz. Bundan sonra gübrede KDV olmayacak. Yemdeki KDV’yi tamamen kaldırıyoruz, sıfır KDV olacak. Türkiye’de bunlar siyasi istikrarla, güçlü iktidarla, iyi yönetimle, güvenle, huzurla yapılır. AK Parti İktidarı geçmiş dönemlerde bu huzuru ortaya koydu” dedi.

EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ BİRLİK VE DİRLİĞİMİZDİR

“Bizim en büyük zenginliğimiz birlik ve dirliğimizdir” diyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan, “Türkiye’nin en büyük hazinesi; birliğidir, dirliğidir, beraberliğidir, huzurdur ve güvendir. Bu hazinelere sahip çıkmak zorundayız. AK Parti’nin önceliği de bu hazineleri korumaktır. Eğer biz bu hazineleri muhafaza eder, gelecekte de bu hazinelerle Türkiye’nin yoluna devam etmesini hep beraber temin edersek, çiftçimiz de esnafımız da, işçimiz de bu ülkede kazanmaya daha ileri gitmeye, refahını daha ileri taşımaya devam edecektir. Gelin birliğimize sahip çıkalım, istikrarına sahip çıkalım, gücümüze sahip çıkalım” diye konuştu.

Kaynak: İHA