Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Yaylagöne Mahallesi sapağında meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti.

Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti
Edinilen bilgiye göre, Edirne’nin Keşan ilçesinden bindiği yolcu minibüsü ile Malkara’ya bağlı Yaylagöne Mahallesi’ne gitmek isteyen Ayten Arkan (44), Yaylagöne sapağında minibüsten inerek köy girişinde kendisini bekleyen otomobile binmek üzere yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Keşan’dan Malkara istikametine gelen Saadet Duvarcı (51) yönetimindeki 34 GR 0688 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Arkan’a çarptıktan sonra yaklaşık 50 metre sonra durabildi.

Kazada ağır yaralanan Ayten Arkan, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan ve hayati tehlikesi bulunan Arkan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayı duyan Ayten Arkan’ın yakınları ise hastaneye koştu.

Ayten Arkan’ın cenazesi, Keşan Devlet Hastanesi’ne Morgu’na kaldırıldı. Burada cumhuriyet savcısının yaptığı ön incelemenin ardından Arkan’ın cenazesi ailesine teslim edildi. Ayten Arkan’ın Yaylagöne Mahallesi’ndeki yakınlarında düzenlenecek olan bir Mevlid-i Şerif’e katılmak üzere buraya gittiği öğrenildi.

Evli ve 1 çocuğu bulunan Ayten Arkan’ın cenazesi, Keşan’a bağlı Yenimuhacir Beldesi’nde öğle saatlerinde toprağa verildi.

Kaynak: İHA