Aydın'da Şizofreni Dehşeti

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde meydana gelen olayda şizofreni hastası Ferdi K., 60 yaşındaki babası Ömer K.’yi bıçakla boğazını kesip öldürdükten sonra 36 yaşındaki kardeşi Melahat Ay’ı da 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın ardından Ferdi K., karakola giderek teslim oldu.

Aydın'da Şizofreni Dehşeti
Edinilen bilgilere göre olay, Sultanhisar’ın Atça Mahallesi Çelebioğlu mevkiinde meydana geldi. Şizofreni hastası olduğu öğrenilen Ferdi K. (38), gece saatlerinde babası Ömer K. ile bilinmeyen bir sebep üzerine tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıs, bıçakla babasının boğazını kesti. Sabaha kadar babasının cansız bedeniyle aynı odada kalan Ferdi K., sabaha doğru ablasının ikamet ettiği eve gitti. İddiaya göre su istedikten sonra bir anda ablasına bıçak savurmaya başlayan Ferdi K., ablasını ağır yaraladıktan sonra karakola giderek “babamı ve ablamı öldürdüm” deyip teslim oldu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Melahat Ay’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, şizofreni hastası şahsın 1 haftadır ilaçlarını kullanmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA