Müge Anlı bir kayıbın daha bulunmasına yardımcı oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 5 aydır kayıp olan Hilal Yıldırım bulunmasına yardımcı oldu.

Müge Anlı bir kayıbın daha bulunmasına yardımcı oldu
Müge Anlı televizyon hayatında bir başarıya daha imza atarak, 5 aydır kayıp olan Hilal Yıldırım'ın bulunmasına yardımcı oldu.

1 Eylül 2014 tarihinde evinden hastaneye gidiyorum diye çıkan ve bir daha haber alınamayan evli ve 3 çocuk annesi Hilal Yıldırım'ın ailesine kaybolduktan 20 gün sonra mahkeme kağıdı ulaştı ve Hilal Yıldırım'ın kaybolduğu gün 3 kişinin cinsel saldırısına uğradığı ve darp edildikten sonra da bir evin yakınına bırakıldığını, hastaneye gittiğini bu üç ki hakkında kamu davası açıldığını öğrendi. Aile daha sonra hastaneye giderek Hilal'in tekrar kaybolduğu fark ederek Müge Anlı ve ekibine başvurdu.

Müge Anlı ve ekibinin yaptığı aramalar sonucunda Hilal Yıldırım annesine ve eşine ulaşarak zorla tutulduğunu söyledi. Telefondan yer tespiti yapan Kayseri Emniyet Müdürlüğü yaptığı operasyonla aylardır kayıp olan Hilal'i ve yayında olduğu söylenen 2 erkek şâhısı buldu.