Ak Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Aybastı ve Korgan Devlet Hastaneleri'nin Sağlık Bakanlığı'nın yeni konsepti gereğince akıllı binalardan oluşacağını bildirdi.

Şener, yaptığı yazılı açıklamada, her iki ilçeye yapılacak devlet hastaneleri binalarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Aybastı Devlet Hastanesinin proje ihalesinin hazırlandığını, Korgan'ın ise projesinin tamamlandığını vurgulayan Şener, şunları kaydetti:
"Sağlık Bakanlığı Aybastı Devlet Hastanesini yatırım programına aldı. Bakanlığımız bünyesinde proje ihalesi aşamasında hazırlıklar sürüyor. Şu an itibariyle hazırlanıyor. Projesinin hazırlanmasının ardından ise ihalesini gerçekleştirerek ilçemizi modern bir hastaneye kavuşturacağız. Korgan'da ise yeni devlet hastanesinin yapılacağı yer tesliminin gecikmesinden kaynaklı bir sorun nedeniyle ihale gerçekleşememişti. Ancak bakanlığımız düzeyinde takibini yaparak geçen süre zarfında Korgan Devlet Hastanesinin projesi tamamlandı. Arsa teslimi gerçekleşti. Yaklaşık maliyet hesaplanarak hastane ihalesi gerçekleştirilecek."
Kaynak: AA