Emine Erdoğan'dan şehit ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kırşehir'de şehit ailesini ziyaret etti.

Emine Erdoğan'dan şehit ailesine ziyaret
Emine Erdoğan'dan şehit ailesine ziyaret
Erdoğan, kendisine eşlik eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk ile şehit polis memuru Gökhan Emre Örül'ün Ahi Evran Mahallesi'ndeki evine ziyaret gerçekleştirdi.

Baba Selçuk Örül tarafından karşılanan Erdoğan ve İslam, aile ile yaklaşık 30 dakika basına kapalı olarak görüştü.

Erdoğan'ın, şehit polis memurunun kanser tedavisi gören annesi Seniha ile babası Selçuk Örül, şehit yakınlarına tanınan istihdam hakkından yararlanarak geçen yıl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde memur olarak çalışmaya başlayan ablası Zeliha Örül'le sohbet ettiği ve sorunlarını dinlediği öğrenildi.

Dua edilen ziyaret sırasında, düğününden bir hafta önce şehit düşen Örül'ün, 'Başbakanımı korumaya gidiyorum, ne mutlu bana anne' dediğini öğrenen Erdoğan'ın duygulandığı belirtildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğünde görevli Örül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Muş'ta yapılacak mitingde görevlendirilmesi dolayısıyla bu şehre hareket eden polis otobüsünün 10 Mart 2014'de Kırşehir yakınlarında devrilmesi sonucu ağır yaralanmış, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.


Kaynak: AA