Havza Ülkü Ocaklarında İstişare Toplantısı Yapıldı

Özgür UYAROĞLU) SAMSUN (AA) Havza Ülkü Ocakları tarafından istişare ve birlik yemeği düzenlendi.

Havza Öğretmenevi lokalindeki yemeğe MHP Havza ilçe Başkanı Uğur Yıldırım, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, Havza Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin İnan, eski MHP Belediye Başkan Adayı Hüsnü Yıldırım, sendika temsilcileri, davetliler ve Ülkü Ocakları mensupları katıldı.

Toplantı Ülkücü şehitler ve ebediyete intikal etmiş ülkücüler için Kuran tilaveti ile başladı.

Havza Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin İnan, yaptığı konuşmada, Havza Ülkü Ocakları olarak hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.
İnan, "Gençlerimizin geleceğini ve ülkemizin bütünlüğünü korumak amacıyla ocaklarımıza ve davamıza sahip çıkmamız bizim en önemli görevlerimiz arasındadır. Yeni yapmış olduğumuz proje ile Ülkü Ocağının mevcut yerinden taşınarak içerisinde mescit, etüt salonları, baylar ve bayanların ayrı ayrı oturup istişare edebilecekleri bir mekan kazandırmak için çalışmalarımız başlamıştır, bu konuda tüm dava arkadaşlarımızı ve büyüklerimizle birlikte hareket edelim dedik" dedi.

Yeni Ülkü Ocakları binasının içeriği ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren İnan, katılımcıların da desteği ile bu projeyi gerçekleştireceklerini söyledi.

Kaynak: AA