Borçka Belediye Başkanı Atan, Temizlik Personeliyle Toplantı Yaptı

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, temizlik işleri personeliyle toplantı yaparak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Borçka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait şantiyede gerçekleştirelen toplantıya, Başkan Yardımcıları Muhammet Gün ve Nurettin Okuyan, Şantiye Sorumlusu Bekir Dizdaroğlu, Temizlik İşleri Sorumlusu zabıta Hakan Solmaz ve temizlik çalışanları katıldı.

Atan, yaptığı konuşmada, ilçede temizlik faaliyetlerinin titizlikle yürütülmesinin önemine değinerek, hep birlikte dayanışma içerisinde çalışarak Borçka'ya hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Göreve başladıkları günden beri hep birlikte canla başla çalışarak mahallere hizmet götürdüklerini ifade eden Atan, şunları kaydetti:
"Daha güzel, temiz ve sağlıklı bir kent için temizlik çalışmalarımızı da aynı şekilde titizlikle gerçekleştirmekteyiz. Aynı anda birçok noktaya kesintisiz hizmet vermek için her mahalleye özgü temizlik görevlileri atadık. Çöplerin süpürme, toplama ve kaldırılma çalışmalarında görevli araçlarımızı her gün düzenli olarak tüm mahallerimize sevk ediyoruz. Bunun yanında itfaiye araçlarımız ve özel fırçalı temizlik araçlarımızla yolları tazyikli suyla temizliyoruz. Gece gündüz özveriyle çalışarak 7 gün 24 saat aralıksız sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarımızın halk sağlığı için çok önemli olduğunun bilinciyle hizmet veriyoruz. Bu sebeple hayatı kolaylaştıran, kentin çehresini değiştiren hizmet ve projelerimizle temiz ve sağlıklı sokaklarıyla daha huzurlu ve güzel bir Borçka için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
Kaynak: AA