O Ses Türkiye Son Bölüm - Ebru Gündeş İle Takımından 'Meyhaneci' Düeti! / İzle

O Ses Türkiye son bölümünde unutulmaz anlar yaşandı... Ebru Gündeş ve takım arkadaşları Esra Akman, Emir Demircioğlu ve Mehmethan Toksöz'ün ''Meyhaneci'' düeti O Ses Türkiye'de geceye damgasını vurdu...

O Ses Türkiye Son Bölüm - Ebru Gündeş İle Takımından 'Meyhaneci' Düeti! / İzle
TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölüm ile dün akşam hayranlarının karşısına çıktı.

O Ses Türkiye'nin dün akşamki bölümünde Ebru Gündeş ile takım arkadaşlarının düeti izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.

Ebru Gündeş'in takımında yer alan Esra Akman, Emir Demircioğlu ve Mehmethan Toksöz sevilen şarkı ''Meyhaneci'' ile muhteşem bir düelloya imza attı. Tekrar dinlemek isteyen seyircileri kırmayan yarışmacılar başlamak istedi ancak heycandan başlayamadı. Tam o anda Acun Ilıcalı devreye girdi.

''Çocuklar bu kadar heycanlıyken takım koçları devreye girmesin mi?'' diyerek Ebru Gündeş'e taş atan Ilıcalı seyirciden büyük alkış aldı.

Sahneye çıkan Ebru Gündeş takımındaki yarışmacılarıyla unutulmaz bir düet yaptı. Başta diğer jüri üyeleri olak üzere tüm salon Gündeş'i ayakta alkışladı.