Bu Sınıf, Sürprizler ve Eğlenceyle Dopdolu

Forum Gaziantep, okulların açılmasına sayılı günler kala çocukları Looney Tunes Afacanlar Sınıfı’nda ağırlayacak.

Bu Sınıf, Sürprizler ve Eğlenceyle Dopdolu

Sevimli tavşan Bugs Bunny, sınır tanımaz bir iştaha sahip Tazmanya Canavarı, hınzır kedi Slyvester ve daha nice çizgi kahramanın öğretmenlik yapacağı sürprizlerle dolu okulda çocuklar çok eğlenecek.

Gaziantep’in en gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, okulların açılmasına sayılı günler kala büyük heyecan yaşayan minikler için Looney Tunes Afacanlar Sınıfı açıyor.

Forum Gaziantep’te 9-14 Eylül arası hafta içi her gün gerçekleşecek olan Looney Tunes Afacanlar Sınıfı’na gelen çocuklar, çok sevdikleri çizgi kahramanlarla birlikte koca bir gün geçirecek. Okulda, sevimli tavşan Bugs Bunny, sınır tanımaz bir iştahla her şeyi silip süpüren Tazmanya Canavarı, hınzır kedi Slyvester ve daha nice Looney Tunes kahramanı öğretmenlik yapacak. Afacanlar Sınıfı’nın öğrencileri ise Okul Otobüsü ve Çılgın Teneffüs gibi hem eğlenecek hem de birlikte öğrenmenin keyfini yaşayacak.

Pedagojik bir hassasiyetle uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlik, tüm çocuklara açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek.
Kaynak: İHA