Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankırı'da

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Türkiye'de bu seçimler istikrarın öncüsü olacak" dedi.

Gökçek, 1 Haziranda seçimlerin yenileceği Çankırı'nın Şabanözü ilçesi Gümerdiğin Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, bazı yerler için seçimlerin iptal edilmesinin şans olduğunu belirterek, "Bu şansı iyi değerlendirmemiz lazım" dedi.

"İktidardan taleplerinizi tek tek istemelisiniz" diyen Gökçek, şöyle konuştu:
"Biz söz verdiğimiz zaman öteki partiler gibi yapmayız, sözümüzü yerine getiririz. Bizim için söz namus demektir. Siz Ali Çaypçı'yı seçin biz de sözümüzü yerine getirelim. Sözümüz 5 yıllık değil. Verdiğimiz sözleri bu yaz yerine getireceğiz. Yol, kanalizasyon, park sorununuz kalmayacak. Türkiye'de bu seçimler istikrarın öncüsü olacak. Biz Ankara olarak Çankırı'yı hiçbir zaman kendimizden ayırt etmedik. Biz Çankırılıyız, siz de Ankaralısınız. Biz hemşehriyiz ve kardeşiz. Çankırı bizim kardeş şehrimiz olduğu için hiçbir şeyi esirgemedik. Başbakanımız Şabanözü seçimleri için bana görev verdi. Siz benim yüzümü ak edin. Ben de isteyeyim, Şabanözü'nü 'ak' edelim."
Melih Gökçek, Karaören Mahallesi'ni ziyaretinde ise Şabanözü'nün tüm ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvadıklarını belirtti.

Karaören Mahallesi muhtar adayı Ruşen Aydoğdu da Gökçek'in yanına gelerek, okul yanında bulunan alanın park yapılarak ışıklandırılmasını talep etti. Gökçek de "Bir de hanımlarımız için kondisyon aleti yapayım ama siz de bana yüzde 80 oy çıkartın" dedi.

Bunun üzerine elindeki meşhur Şabanözü bazlamalarını Gökçek'e ikram eden Aydoğdu, "Siz bunları yaparsanız biz de burada oyu patlatırız" şeklinde konuştu.

Melih Gökçek, daha sonra Gürpınar mahallelerini de ziyaret ederek AK Parti Belediye Başkan adayı Ali Çapçı'ya destek istedi.
Kaynak: AA