Ak Parti Çorum Milletvekili Uslu'dan Ortaköy Belediye Başkanı İsbir'e Ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir'i ziyaret etti.

Ortaköy Belediye Başkanı İsbir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uslu, Ortaköy'ün önümüzdeki dönemde gelişmesi adına gereken çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Boğazkale ilçesinde olduğu gibi Ortaköy ilçesi içinde gereken adımların atılması gerektiğini ifade eden Uslu, "Ortaköy'ü, köy olmaktan kurtarmamız gerekir. Boğazkale ilçemiz için attığımız adımı Ortaköy için de atmalıyız. Ortaköy'ün adının Hititlere ev sahipliği yapan Şapinuva olarak değiştirilmesi ve mahalle sayısının artırılarak nüfusunun çoğaltılması gerekir. Böylece nüfusu artan ilçeye daha çok para girecek ve hizmetler daha rahat yapılacaktır" dedi.

Belediye Başkanı İsbir'in kamudan gelmesi durumunun Ortaköy'ün menfaatine olacağını dile getiren Uslu, "Başkanımızla uyumlu çalıştığımız müddetçe Ortaköy kazanacaktır'' dedi.

Belediye Başkanı Taner İsbir de Uslu'nun ziyaretinin kendilerine güç verdiğini ifade ederek, Ortaköy'ün menfaatine olabilecek faaliyetlerde tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde olacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA