Başkan Gökçek'e sevgi seli

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Şabanözü, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin artık kardeş ilçesi oldu. Bu tarihi fırsatı Şabanözü kullanmalı" dedi.

Başkan Gökçek'e sevgi seli
Gökçek, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından belediye başkanlığı seçimleri iptal edilen Çankırı'nın Şabanözü ilçesine gelerek burada düzenlenen mitinge katıldı.

İptal edilen seçimlerin 1 Haziran'da yenileneceğine vurgu yapan Gökçek, Şabanözü'nün bu şansı çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Şabanözü'nün 1 Haziran'dan sonra değişimin nasıl olduğunu göreceğini belirten Gökçek, 'Seçimler iptal oldu. Bazı yerler için seçimlerin iptal olması gerçekten şans. Bütün siyasi partiler oraya gelir. Oradaki seçimi almak için bazı vaatlerde bulunur. Dolaysıyla kayıp gibi görünen şey, o kent için bir şans haline döner. Şabanözü'nün de durumu budur. Seçimler bazı yerler için kaybedilmiş gibi görülse de aslında şanstır' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla bir toplantı düzenlediğini ifade eden Gökçek, 'O toplantıda Sayın Başbakanımız, büyükşehir belediye başkanlarına 'şurası şurası size ait. Oralara gidin yapabileceğiniz her türlü yardımı yapın' dedi. Bunlardan biri ve bize düşen de Şabanözü'ydü. Şabanözü, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin artık kardeş ilçesi oldu. Bu tarihi fırsatı Şabanözü kullanmalı' ifadesini kullandı.

Gökçek, Ankara'da yaşayan Çankırılı sayısının Çankırı'da yaşayanlardan daha fazla olduğunu belirterek, Çankırı'yı çok önemsediğini kaydetti.

Başkan Gökçek'e sevgi seli

Kaynak: AA