Sivas'ta Asfalt Yama Çalışmaları Başladı

Sivas İl Özel İdaresi, asfalt yama çalışmalarına başladı.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, çok sayıda projeyle sahada yoğun bir çalışma mevsimi geçireceklerini belirtti.

Kırsaldaki eksikliklerin tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeden çalışacaklarını ifade eden Ayhan, "Bir taraftan yama çalışmaları, diğer taraftan parke çalışmalarıyla sezona hızlı bir giriş yaptık. Ekiplerimiz Sivas'ın çeşitli bölgelerinde yol standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" açıklamasında bulundu.
Ayhan, hizmetlerin yerine getirilmesinde özveriyle görev yapan kurum çalışanlarına teşekkür etti.
Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner ise İl Özel İdaresi yatırım programında yer alan işlerin yapılması için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Geçen yıl 515 kilometre yolda asfalt yama çalışması yapıldığını anımsatan Güner, bu yıl 700 kilometre yolda bakım-onarım yapılacağını ifade etti.

Güner, il genelinde oluşturulan 5 ekibin, Doğanşar, Yavşancık, Merkez Durdulu, Porsuk ve eski Kayseri yolunda asfalt yama çalışmasını tamamlandığını belirtti.

İl Özel İdaresine ait parke tesislerinin çalışmaları hakkında da bilgi veren Güner, geçen yıl 153 bin metrekare parke üretildiğini, bu yıl üretim miktarını artırmayı planladıklarını ifade etti.

Kaynak: AA