Çtso Yöneticilerinin Yenice ve Çan Ziyaretleri

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yöneticileri Çan ve Yenice belediye başkanları ile kaymakamlarını ziyaret etti.

ÇTSO Başkan Yardımcısı Mert Mildon, Meclis Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, yönetim kurulu üyeleri Güven Barış Yüksel, Selçuk Semizoğlu, Mustafa Kansu ile meclis üyesi Halil Kaya ve Genel Sekreter Sema Sandal'ın katıldığı ziyaretler Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ile başladı. ÇTSO heyeti ardından Yenice Kaymakamı Dede Musa Baştürk ile görüştü.
Kaymakam Baştürk, ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nin çok etkileyici bir bina olduğunu, önemli bir ihtiyacı yerine getirdiğini ve her etkinliğin artık bu merkezde yapıldığını söyledi. Baştürk, Terzioğlu Vakfı olarak da 14 bloklu kız öğrenci yurdu yapmayı planladıklarını iletti.
ÇTSO yöneticileri ardından Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu ziyaret edildi. Mert Mildon, Kuzu'yu yeniden belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik edip, başarı diledi.
Kuzu'nun, ilçede kurulacak organize sanayi bölgesiyle ilgili destek istemesi üzerine Yüksel, araştırma yapıp, destek olabileceklerini kaydetti.

Oda yöneticileri Kaymakam Nurettin Kakillioğlu'nu makamında ziyaret edip, üyeleriyle toplantı yaptı.
 
Kaynak: AA