Toroslar Belediye Başkanı Tuna Açıklaması

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bölgenin kalkınması için sivil toplum kuruluşlarıyla olan istişarelerin, artarak devam edeceğini belirtti.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak ve İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, beraberindeki heyetle birlikte Tuna'yı ziyaret etti.
Tuna, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İçel'in ve bölgemizin kalkınması için kurum ve kuruluşlarla, sivil yapılarla olan istişaremiz önümüzdeki beş yıl içerisinde de artarak devam edecektir" ifadesini kullandı.
Ziyaretin, fikir alışverişi konusunda önemli olduğuna vurgu yapan Tuna, şöyle devam etti:
"Toroslar'ın genişleyen coğrafyasında üretimi desteklemek ve markalaştırmak konusunda beyin jimnastiği yaptık. İşsizlik sorununun çözümüne bir nebzede olsun katkı sağlayacak olan ve İçel Ticaret Sanayi Odası ile ortaklaşa yürüteceğimiz projeleri görüştük. Sivil yapılarla, meslek odalarıyla olan istişaremiz bundan sonraki süreçte de artarak devam edecektir. Amacımız, mutlu Toroslar, mutlu İçel ve dolayısıyla mutlu bir Türkiye oluşturmaktır."
Kaynak: AA