Cnntürk'te flaş gelişme! Aslı Aydıntaşbaş programını bıraktı

Cnntürk’te taşlar yine yerinden oynadı. Önce Medya Mahallesi yayından kaldırılmıştı, bu kez de yerine gelen Aslı Aydıntaşbaş’ın sunduğu Karşı Gündem porgramı final yaptı. Peki, program neden sonlandırıldı?

Cnntürk'te flaş gelişme! Aslı Aydıntaşbaş programını bıraktı
Ayşenur Arslan'ın Medya Mahallesi programı gitti, yerine Akif Beki ile Aslı Aydıntaşbaş'ın birlikte sunduğu Karşı Gündem geldi, ama Akif Beki Aydıntaşbaş'la da anlaşamadı ve ayrı bir program yapmaya başladı. Aslı Aydıntaşbaş ise programa konuklarla devam etti, ancak bu durum fazla uzun sürmedi.

CNNTÜRK'te neler oluyor? sorusunu sordurtan gelişme ise bugün yaşandı. Karşı Gündem programını sunan Aslı Aydıntaşbaş bomba gelişmeyi sosyal paylaşım sitesi twitter'dan duyurdu. Karşı Gündem final yaptı. Ünlü gazeteci bu durumu her ne kadar “Sezon finali diyelim.

Bir süre Milliyet'teki yazılara ağırlık vereceğim. Artık ekranda konuk olacağım. Açıkça belirteyim...bu CNNTürk'den kaynaklanan siyasi bir tasarruf değil. Aksine, bana inanılmaz özgür bir platform sağladıkları için .CNNTürk ve yöneticilerine müteşekkirim.” dese de akıllarda bazı sorular var. Acaba programın sonlanmasında etkili olan kriz ne?