Çelik, Elmalıda Seçim Ofisi Açılışına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Elmalı ilçesinde Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Altıntaş’ın seçim ofisi açılışına katıldı.

Çelik, Elmalıda Seçim Ofisi Açılışına Katıldı

Elmalı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Altıntaş’ın seçim ofisi tören ile açıldı. Açılışa MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ve vatandaşlar katıldı.

Elmalıların 30 Mart’taki seçimlerde tekrar Hüseyin Altıntaş’ı tekrar destekleyeceğini savunan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Elmalı’da vatandaşların Hüseyin Altıntaş dediğini söyledi.

Antalya’yı vatandaşlarla hep birlikte yöneteceğini kaydeden Çelik, “Elmalı bizim tarih kokan bir ilçemizdir. Kırkpınar’dan önce var olan Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerine gereken önemi verip, marka haline getireceğiz. Kaş ve Manavgat’a yapacağımız hava limanları ile uçakla kargo taşımacılığını başlatıp, yöremizin ihracatını beş kat arttıracağız. Bu da çiftçimizin, üreticimizin beş kat daha fazla kazanmasını sağlayacak. Bunun dışında artık çiftçimizin narı, portakalı, elması ağacın başında kurumaya terk edilmeyecek. Soğuk hava depolarını ve meyve suyu fabrikalarını kurarak, hem ürünümüzün değer kazanmasını sağlayacağız, hem de istihdamı arttıracağız” dedi.

Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş ise “Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Rakiplerimize saygı duyuyorum ama Elmalı artık kararını verdi ve Hüseyin Altıntaş diyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA