Gördesli Esnafın Evine Hırsız Girdi

Gördes'te son günlerde artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Gördes esnaflarından kaportacı Bahçivan lakaplı Ahmet Demiroluk'un evine gece saatlerinde hırsız girdi.
Edinilen bilgiye göre, Demiroluk ailesinin ilçemiz Atatürk Mahallesi Yavuz Sultan Selim caddesinde bulunan müstakil evine gece 03-05 suları arasında hırsız girdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde eve girmeyi başaran hırsız yatak odasını karıştırırak yaklaşık 1000 TL'ye yakın parayı çaldı. Diğer odalarda da değerli eşyalar arayan hırsızın bu girişimi sonuçsuz kaldı.

Ev sakinleri hırsızlık olayını sabah uyandıklarında öğrenerek olayı polise bildirdi. Daha sonra olay yeri inceleme ekiplerince parmak izleri araştırması yapıldı. Evin büyük bir kısmını karıştıran hırsızın mutfak penceresinden girdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ahmet Demiroluk hırsılıkla ilgili şunları söyledi: "Böyle bir olayla karşılaşmak çok üzücü. Suçlunun veya suçluların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini temenni ediyoruz. Son yıllarda artan hırsızlık olayları memleketimizde bir çok aileye maddi manevi zararlar verdi. Bu yüzden değerli eşyaların evde saklanması yerine bankalarda güvenli şekilde tutulması lazım." dedi.

Sanayi sitesi esnaf ziyaretlerinde bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol da Bahçivan Kaporta'ya uğrayarak iş yeri sahibi Ahmet Demiroluk'tan olayla ilgili bilgi alarak "Geçmiş olsun." dileklerini iletti.
Kaynak: İHA