'Yeni Haber' Gazetesinin Yeni Ofisi Açıldı

Konya'da günlük yayın yapan Yeni Haber gazetesinin yeni ofisi törenle açıldı.

Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu, gazetenin Ankara Caddesi'ndeki ofisinin açılış töreninde, yayın hayatına "Haber Hayattır" sloganıyla başladıklarını anımsattı.
Haberi canlı tutmaya çalıştıklarını anlatan Koyuncuoğlu, "Bu yüzden çık kısa sürede etki alanını geliştiren internet sitemizle bu dinamizmi günün her anına taşıyoruz. Sosyal hesaplarımızla bu dinamizmi artık dakikalara, hatta saniyelere indiriyoruz" dedi.

Koyuncuoğlu, açılışı sadece bir kurdele kesimi olarak görmediklerini belirterek, şöyle konuştu:
"Tarihin seyrini değiştiren büyük zaferlerin sahibi bir milletin torunlarıyız. Tarihin her döneminde bünyesine sirayet eden, hatta adeta bünyesinin bir parçası haline gelip bir kanserli hücre gibi, içinde yaşadığı vücudu zehirleyen zararlı hücrelerle savaşını, mücadelesini kazanmayı bilmiş bir idrakin emanetçisiyiz. Bu çerçevede en son ve en tehlikeli kanserli hücremiz, paralel yapılar, çatılar, kapılar, evrenler, isminin sonu farklı olsa da başında dalalet ve hıyanet olan her çeteyle mücadele, gazetemizin en önemli misyon ve vizyonudur. Müslüman elinden ve dilinden emin olunan kişidir. Menfaatleri bitince tüm dünyayı 'basın özgürlüğü bitiyor, basın susturuluyor' diye yaygara koparmaz. Ülkesini küçük düşürmek için özel çaba harcamaz."
- "Yerimiz, duruşumuz ve tarafımız belli"
Basının taraf olduğunu, ülkesinin, milletinin ve ümmetinin yanında olması gerektiğini dile getiren Koyuncuoğlu, "Yerimiz, duruşumuz ve tarafımız belli. Ümmetin, milletin, mazlumun sesi ve nefesi olmak için, hızla yozlaşan dünyada değerlerimizi yeniden yükseltebilmek ve ahlaktan taraf olabilmek için çıktığımız bu kutlu yolda, bir büyük adım atmış olmaktan Yeni Haber ailesi olarak büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
Açılışa; AK Parti Konya milletvekilleri Cem Zorlu, Mustafa Akış, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA