Vali Ayyıldız, Basın Mensupları Buluştu

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının çalışanlarıyla bir araya gelerek 2014 yılını değerlendirdi.

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Ayyıldız, Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda Aydın'ı marka şehir yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Aydın'ı Türkiye'deki gelişmiş 5 il içerisine sokmayı hedeflediklerini dile getiren Ayyıldız, bu süreçte basın mensuplarının katkısının önem taşıdığını vurguladı.
Bu çerçevede 2014 yılında önemli çalışmalar yapıldığını belirten Ayyıldız, "2014 yılı Aydın için temel altyapı hizmetleri ve 2023 hedefleri noktasında eksiklikleri tamamlama yılı oldu. 2015 yılında bu çalışmaların semerelerini alacağız" ifadelerini kullandı.
Aydın çevreyolu, 800 yataklı bölge hastanesi, kent içerisinden geçen demiryolu hattının iyileştirilmesi, Çıldır Havaalanı'nın pilot okulu faaliyetlerinin geliştirilmesi ile ilgili ortaya koyulan çalışmaları da anlatan Ayyıldız, 2015 yılının basın kuruluşları için güzel bir yıl olmasını temenni ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA