Başkan Uysal Mobides İçin Düğmeye Bastı

Burhaniye Belediyesi, "Bilgisayar Destekli Eğitim Sistemi"ni (MOBİDES) ilçe okullarında başlattı.

Başkan Uysal Mobides İçin Düğmeye Bastı

Önemli bir araştırma sürecinin ardından eğitime destek vermek maksadıyla bu sistemi ilçedeki bütün okullara hediye eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, sisteme giriş için gerekli olan kullanıcı adı ve şifreleri, öğrenicilere bizzat kendisi dağıttı.

8 Eylül İlkokulu'nda düzenlenen törenle MOBİDES’in tanıtımını yapan Başkan Uysal, “İletişim çağında yararlanmamız gereken her türlü teknolojiden yararlanmamız lazım. Çok çalışmanız gerekiyor. Bunun içinde öğretmenlerinize, ailelerinize ve biz yöneticilere sürekli istekte bulunmanız gerekir. Bizde Belediye olarak eğitime bu şekilde katkıda bulunmak istedik. Bundan sonra da katkı ve yardımlarımız devam edecek. Değerli öğretmenlerimiz de bu konuda bizimle sürekli iletişim halinde olması bizi memnun eder. Ne kadar çok faydalı olabilirsek kendimizi o kadar mutlu sayacağız” dedi

Konuşmasının ardından sisteme girişleri için gerekli olan kullanıcı ve şifre kartlarını dağıtan Başkan Uysal, daha sonra sistemin işleyişini 8 Eylül İlkokulu 1. sınıf öğrencileriyle birlikte izledi. 4 bin 200 MOBİDES şifresi, ilçedeki diğer okullara dağıtılmak üzere törende bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen’e teslim edildi.
Kaynak: İHA