Düzce Valisi Su, Yığılca’da

Düzce Valisi Ali İhsan Su Yığılca ilçesinde bir takım açılış ve ziyaretlerde bulundu.

Düzce Valisi Su, Yığılca’da

Vali Ali İhsan Su, Yığılca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın yeni hizmet binası açılışı ve İlçe Halk Kütüphanesi yeni hizmet binası açılışını yaptı.

Vali Su öncelikle Kaymakamlık Makam odasında ilçe Kaymakamı Mehmet Özcan, jandarma ve emniyet yetkilileri ile kısa bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Vali Su ve protokol mensupları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yeni hizmet binası ile İlçe Halk Kütüphanesi yeni hizmet binasının açılışını yaptılar. Sonrasında ise Yığılca Çok Programlı Lisesi Konferans Salonunda Yığılca İlçesi Tanıtım Filmi Galasına geçti. Tanıtım filminde emeği geçen Turizm Şirket Yetkilisi İsmail Hakkı Pehlivan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Özgür Balta’ya teşekkür plaketleri verildi.

Vali Ali İhsan Su burada yaptığı konuşmada Yığılca’nın muhteşem bir doğaya sahip olduğunu vurguladı. İlçenin tanıtımına katkı sağlamak adına çaba sarf ettiklerini belirtti Vali Su “Hep birlikte Yığılca’nın tanınır hale gelmesi ve turizmden daha çok pay alması için gayret vermek zorundayız. İnanıyorum ki bu çabamız zamanla meyvelerini verecek. Ve Yığılca istediğimiz payı alacak. Yakın gelecek de en gözde ilçelerden biri olacak” dedi.

Valimiz Ali İhsan Su daha sonra ise ilçede inşaattı devam eden entegre hastanesini inceledi. Hastanenin bölümlerini tek tek gezen Su, yetkililerden bilgi aldı.
Kaynak: İHA