Sivas'tan Kısa Kısa

Şarkışla ilçesinde 4. Dönem Muhtarlar ve Daire Amirleri Toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Davut Gül, Aşık Veysel Kültür Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, kışa hazır olduklarını belirterek, huzurlu bir kış geçirmek için gayret gösterecek hem muhtarlara hem de daire amirlerine başarılar diledi.
İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ramazan Ergel de cep telefonu dolandırıcılıkları ve hırsızlıklara karşı alınması gereken tedbirleri anlatarak, şüpheli görülen kişi veya kişilerin mutlaka 155 ve 156 nolu telefonlara ihbar edilmesini istedi.
Toplantıya, mahalle ve köy muhtarlarıyla daire amirleri katıldı.


- Suşehri
Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Anadolu Lisesi inşaatının gelecek yıl nisan ayında tamamlanacağını söyledi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ile okul inşaatında incelemelerde bulunan Perçi, müteahhit Mehmet Ayrancı'dan bilgi aldı.
Perçi, 24 derslikli okul binasının herhangi bir aksaklık olmaması durumunda gelecek yıl nisan ayında tamamlanacağını belirterek, "İlçemizde bulunan okullarımız artık modern hale geliyor. İlçemizdeki eğitim yuvalarımızın modern olmasını arzu ediyoruz. İnşallah, bu konuda gereken her şey el birliğiyle yapılacaktır" dedi.

Öte yandan Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, vatandaşları sahte paraya karşı uyarmak için ilçede bulunan iş yerleri ve vatandaşların yoğun olduğu bölgelere bilgilendirici afiş astı.
Afişlerde şu ifadeler yer aldı:
"İlçemiz genelinde son zamanlarda yoğun olarak görülen baskı paraların sağ üst köşesinde geçersizdir ibaresi bulunmaktadır. Bu tür paraların genellikle düğünlerde eğlence amaçlı kullanılmak üzere basıldığı bilinmektedir. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın bu konuda önemle duyarlı rica olunur."
Kaynak: AA