'Olur olur' galada izleyicisini kahkahalara boğdu

Alper Kul ve Ali Kobanbay’ın kaleme aldığı Olur Olur kahkaha sezonunun açılışını yaptı.

'Olur olur' galada izleyicisini kahkahalara boğdu
Alper Kul ve Ali Kobanbay'ın kaleme aldığı eğlenceli bir hikayeyi beyazperdeye taşıyan'Olur Olur'un galasına sanat ve medya dünyasından isimler akın etti.

Alper Kul, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu, Selin Yeninci, Ayça Varlıer, Taner Ergör, Onur Atilla, Aylin Kontante, Aziz Aslan, Mehmet Özgür, Jale Aylanç ve Yılmaz Gruda ile Ayten Uncuoğlu'nun rol aldığı filmin galası da filmin kendisi kadar renkli ve eğlenceli geçti.

MİLYAR DOLARLIK AĞA'NIN İLK SİNEMA FİLMİ!

“Olur Olur” filmine konuk oyuncu olarak katılan Ali Ağaoğlu'da geceye katılanlar arasındaydı. Filmi izledikten sonra çok beğendiğini dile getiren Ağaoğlu, “Alper'in çok başarılı bir mizah anlayışı var, tüm ekibi gönülden kutluyorum.” dedi.

İlk gösteriminde herkesin beğenisini toplayan ve beyazperdeyi'Ali'nin kahkaha dolu eğlenceli hikayesiyle 7 Kasım'da buluşturmaya hazırlanan Olur Olur kahkaha sezonunun açılışını yaptı.

Galaya Ali Ağaoğlu, Keremcem ve Seda Güven, Sarp Apak, Şahin Irmak, Nurseli İdiz, Kerem Kupacı, Çağlar Çorumlu, Yosi Mizrahi, Metin Serezli, Sertan Erkaçan, Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal,Neşe Sayles, Ayşegül Akdemir, Göksel Kortay, Gülgün Çavuşoğlu, Ferit Aktuğ, Aslıhan Güner, Bülent Seyran, Bülent Serttaş, Mehmet Turgut,Altay gibi sanat dünyasından bir çok isim katıldı.

‘Olur Olur' 7 Kasım'da sinemalarda