Kimse Bize Yolsuzluk Yaptı Diyemez

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kimse Bize Yolsuzluk Yaptı Diyemez
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında 'Bizi eleştirebilirsiniz ama kimse dönüp CHP'ye yolsuzluk yaptı diyemez' dedi.

Şişli'nin Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle CHP'den ihraç edilmişti.

Kılıçdaroğlu da, Şişli Belediye Başkanı'nın yolsuzluk dosyası önünde objektiflere poz vermişti.

Kemal Kılılçdaroğlu'nun konuşmasından bazı satır başları şöyle:

MAHÇUPYAN'IN YOLSUZLUK SORUSU

Geçen hafta ilginç bir şey daha oldu. Davutoğlu'nun bir başdanışmanı var Etyen Mahçupyan. Oturdu yüreklice bir açıklama yaptı.'' İslami kesimin en az yarısı yolsuzluk olduğunu düşünüyor. Bundan hoşlanmıyor. Bu Ak Parti'ye yakışmıyor'' dedi.

“MAHÇUPYAN'I YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Peki sevgili kardeşim, AKP'ye oy veriyorsun, bunun da farkındasın, neden sesin çıkmıyor? Neden yolsuzluk konusunda sesini çıkarmıyorsun. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytansa bu role neden talip oluyorsun

Mahçupyan'ı yürekten kutluyorum. Kul hakkı yemek en büyük günahtır. Ben bunu böyle öğrendim. Kendisini İslami kesim içinde gören vatandaşım susmayacaksın, konuşacaksın ki birileri bir daha tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatmasın.

“KİMSE DÖNÜP CHP'YE ‘SİZ KUL HAKKI YİYORSUNUZ' DİYEMEZ”

Benim saraylarda oturma gibi bir alışkanlığım yok. Bu partinin kültüründe de yoktur. Bizi eleştirebilirsiniz ama kimse dönüp CHP'ye “siz kul hakkı yiyorsunuz, yolsuzluk yaptı” diyemez.

Sor CHP nasıl çözecek bu sorunları? Çözülmeyen sorun yoktur. Çözmeyen adam yoktur. Ben ülkemi, barağımı, insanımı, Mustafa Kemal Atatürk'ü seviyorum.