Karagül 59. Bölüm - Kendal, oğluna kavuşur

Karagül 59. Bölüm frragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 59. Bölümüyle 21 Kasım Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 59. Bölüm - Kendal, oğluna kavuşur
Karagül Dizisi 59. bölüm özeti:

Kendal sonunda uğruna bedeller ödediği ve ödettiği oğluna kavuşur. Halfeti halkına ziyafetler veren, kutlamalar yapan Kendal Ağa'ya hiç beklemediği bir haber gelir. Babası tarafından yok sayılmayı daha fazla kaldıramayan Asım, kendince bir karar alır. Ancak Asım'ın kararı bu kez sadece Emine'yi değil, herkesi etkiler.

Ayşe, ablasını kaybetmenin korkusuyla savaşırken, Ayşe'yi bir dakika olsun yalnız bırakmayan Baran, öyle bir gerçekle yüzleşir ki, bu onun tüm dengelerini alt üst eder. Bu durum Ebru'yla Baran'ın yakınlaşmasını sağlarken, Narin'in korkularını tetikler.

Deniz'in de dershaneye başlamasıyla Serdar'ı daha sık görmek zorunda kalan Maya, bununla daha fazla başa çıkamaz. Maya'nın tavırlarına anlam veremeyen Ada, yaşadıkları karşısında hayata Serdar'la tutunmayı başarmışken, ortaya çıkan gerçek onun tekrar dağılmasına sebep olur.

Kadriye ana hiç beklemediği birinden gelen telefonla sarsılır. Yıllardır cevabını bulamadığı sorular yeniden karşısına çıkar ve alacağı cevaplar onun hiç beklemediği yeni bir sırra sürükler. Özlem, etrafında olup bitenlerden daha fazla kuşkulanmaktadır.

Yine kendinden saklanan gerçeklerin peşine düşer. Melek'i ne kadar sıkıştırsa da istediği cevabı alamaz ve rotayı Kasım'a çevirir. Ancak Kasım Özlem'e öyle şeyler söyler ki, artık ne Özlem içinne de Kasım eskisi gibi olabileceklerdir.