Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Uşak Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı nedeniyle şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Yavuz, eşi Selda Yavuz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, Emniyet Müdürü Ogün Toprak ile ilk olarak Şehit Orhan Atak'ın annesi Hori Atak'ı evinde ziyaret etti.
Aile fertleriyle bayramlaşan Yavuz ve beraberindekiler, şehit ailelerinin kutsal birer emanet olduklarını belirterek Kurban Bayramı'nda onlarla olmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Yavuz, daha sonra Ulubey ilçesi Büyükkayalı köyüne giderek Şehit Sabri Erkek'in ailesini ziyaret etti.
Burada şehit babası İbrahim Erkek, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erkek, "Sizleri bayram günü yanımızda görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.

Vali Yavuz ve beraberindekiler son olarak Karahallı ilçesi Kavaklı köyünde şehit Emin Daşçı'nın ailesini ziyaret etti. Evde Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra bir süre aileyle sohbet eden Vali Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: AA