Karagül 55. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karagül 54. Bölüm frragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 54. Bölümüyle 24 Ekim Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 55. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karagül Dizisi 55. Bölüm özeti:

Özlem, Sabri'nin kurşunuyla vurulur. Kasım Özlem'i hastaneye yetiştirse de Özlem'in hayatta kalıp kalmayacağı kesin değildir. Özlem'in ölmediğini öğrenen Sabri, yemininin peşini bırakmaz. Hem Kendal'ın hem de konak halkının kabusu haline gelen Sabri, Kendal'ı ve Özlem'i ve bu sırada yoluna çıkanları da öldürene dek durmayacaktır.

Sır perdesinin aralandığını gören Narin, Ebru'nun gerçeği öğrenip öğrenmediği paranoyasıyla, kontrolünü kaybetmek üzeredir. Baran'ın annesi olarak yaşayabilmek için kendinin bile hesap edemediği hamleler yapar. Ebru, çocukları için mücadeleye devam etmektedir.

En sonunda istemese de Kendal'ın damarına basacak hamleyi yapar. Kendal bir yandan Özlem ve Sabri ile uğraşırken, Ebru'nun isteği Kendal'ı iyice sıkıştırır. Diğer yandan Kasım'ın Ebru'dan yardım istemesi, Ebru için hiç beklemediği sürpriz ve tehlikelere gebedir.