Erdoğan çocukları kırmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Rize Belediyesi’nden ayrılırken, etrafındaki kalabalığa rağmen, kendisinden talepte bulunan çocukları farketti.

Erdoğan çocukları kırmadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Rize Belediyesi'nden ayrılırken, uzaktan kendisinden talepte bulunan çocukları fark ederek çocukların kendisine ulaştırdığı adına yazılı kitap ve fotoğrafları imzaladı.

Rize ziyaretini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye çıkışı vatandaşlarla görüşen Erdoğan, bazı vatandaşların taleplerini dinleyerek notlarını aldı. Tam aracına binerken bedensel engelli bir çocuğun fotoğraf çektirme talebini geri çevirmeyerek çocuk ile fotoğraf çektirip sohbet eden Erdoğan, bu sırada uzaktan kendisinden talepte bulunan çocukları fark etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işaret ederek korumalarını çocukların yanına gönderdi. Korumalar çocuklardan aldığı, Muhsin Meriç tarafından kaleme alınan “Usta'nın imtihanı” isimli kitap ve çocuklar ile geçmişte çekilmiş fotoğrafları Cumhurbaşkanı'na verdiler. Erdoğan'ın imzaladığı kitap ve fotoğraflar tekrar
çocuklara iade edildi.

Duygu ve Ali Samet Çalık isimli kardeşler, yaşadıkları anlardan mutlu olduklarını belirterek üçüncü kez Erdoğan'ın benzer taleplerini geri çevirmeyerek yerine getirdiğini kendisini çok sevdiklerini dile getirdiler.