Ak Parti Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün İçin Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün’ün tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Ak Parti Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün İçin Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Genel Merkez Aday Belirleme Üst Kurulu tarafından İlçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasının ardından Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün oldu. AK Parti Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün’ün tanıtım toplantısına AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün toplantıda yaptığı konuşmada Genel Merkezin son yapmış olduğu kamuoyu araştırmaları doğrultusunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Adaylığı görevini kendisine verdiğini anımsatarak "Öncelikle AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkezimize ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Proje olarak gösterdikleri çok sayıda işi bitirdiklerini ifade eden Aygün, "Ben bu görevi Rabbim bana 'Nerede Kalmıştık' fırsatı verdi diye değerlendiriyorum. Biz ilk Belediye Başkanı olduğumuzda seçim beyannamemizde bulunan 30 projemizden 28’ni ve proje olarak göstermediğimiz bir çok işi de bitirdik. Fakat Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesinin proje olarak göstermiş olduğu projelerden henüz daha 2 bilemediniz 2,5 tanesini gerçekleştirilmiş. Bu rakamları orana vurduğumuzda bizim seçim beyannamemizde söz verdiğimiz ve yaptığımız işlerin oranı yüzde 90. CHP Belediyesinin söz verip yaptığı işin oranı yüzde 5'i bile zor buluyor. Bu yüzden önceki seçimi Ahmet Aygün olarak ben değil, hizmet açısından Tekirdağ kaybetmiştir” şeklinde konuştu.

Aday Tanıtım Toplantısı soru cevap kısmının ardından son buldu.
Kaynak: İHA