Ak Parti Muratlı Belediye Başkan Adayı Basın Toplantısı Düzenledi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde AK Parti Muratlı Belediye Başkan Adayı Ahmet Türkoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez basın karşısına çıktı.

Ak Parti Muratlı Belediye Başkan Adayı Basın Toplantısı Düzenledi

Aday adaylığı ile ilgili süreci anlatan Türkoğlu, düşüncelerini basınla paylaştı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Türkoğlu, "6 arkadaşımızla birlikte aday adaylığı süreci geçirdik. Partimiz aday adaylığı boyunca hemen hemen tüm ilçelerde anket çalışmaları yaptı. Anket çalışmalarındaki sonuçlara ve partimiz genel merkezinin beklentilerine göre yeniden benim ismimde karar kılındı. Ben de elimden gelen her şeyi yapacağım. Bunu gerçekleştirirken ilçe yönetimim, gençlik kollarım, kadın kollarım ve bana en çok yardımcı olacağını düşündüğüm aday adayı abilerim ve ablalarımla hareket edeceğiz. Metin Arıcı, Metin Akgün ve Necla ablamın geçen dönem de büyük katkıları olmuştu, bundan sonra da el ele vereceğiz" şeklinde konuştu.

Geçen dönem az farkla seçimi kaybettiğini dile getiren Türkoğlu, bu dönem daha fazla çalışarak rövanşı alacağını söyledi.

Türkoğlu, "Bu seçim değişik olacak. Büyükşehir olduğumuz için büyükşehir adayımız Mustafa Yel'in de bize katkısı olacaktır. Amacımız Muratlı'yı daha iyi bir ilçe yapmak. Sosyal imkanlarıyla, belediye hizmetleriyle ön plana çıkartarak halkın ihtiyaç ve sorunlarını gidermektir. Tek hedefimiz budur. AK Parti belediyeciliği her zaman insanı öne çıkarmıştır. Eğer seçilirsek hemen ertesi gün çalışmalarımıza başlayıp halkımıza hizmet için elimizden geleni yapacağız. Bana en çok yardımcı olacak kişiler, değerli basınımız olacaktır. Çünkü gittiğimiz yerlerde konuştuklarımızı, çalışmalarımızı halka iletmemizde en önemli aracı onlardır" diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti Tekirdağ İl Genel Meclisi Üyesi Metin Arıcı, birlik ve beraberlik mesajları vererek, "İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Bizler de tecrübe ve edindiğimiz bilgi birikimiyle 2014 yerel seçimlerinden güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi onurlu bir şekilde vereceğimizi ifade etmek istiyor, hepinize teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Muratlı eski İlçe Başkanı Necla Arda, ise "Başkan adayı olmayı hepimiz istedik. Genel merkezin takdiridir. Ben tekrar ediyorum, kutlu olsun. Adaylığın Muratlı'ya, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Partili Metin Akgün ise 30-35 tane projesi olduğunu bu projeleri Ahmet Türkoğlu ile paylaşacağını kaydetti

Kaynak: İHA