Çekerek Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı

Çekerek Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2013 yılı meclis toplantısı Kaymakam Kürşad Atak başkanlığında yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Demirci, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Ünsal, Osman Başkan, Dursun Uslu ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Çekerek Kaymakamı Kürşad Atak, encümen üyesi olarak bir yıldır görev yapan İl Genel Meclis üyelerine ve muhtarlara teşekkür etti.

Köylerimizde yapılan yatırım ve çalışmalar sırasında muhtarlar, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte güzel bir ekip çalışması yaparak köylerin birçok ihtiyacını giderdiğini belirten Atak, "Encümen seçiminde de göreve gelecek arkadaşlarla yine güzel çalışmalar yapacağız. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın şehir merkezinde yaşayan vatandaşlarla aynı koşullarda yaşamaları için uğraşıyoruz. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.

Ardından, gündem maddesi gereği yeni Birlik Encümen üyeliği seçimine geçildi.

Oylamada İl Genel Meclis üyeleri Osman Başkan, Ahmet Ünsal, köy muhtarlarından ise Kurtağılı Muhtarı Turan Aktaş ve Sarıkaya Muhtarı İsmail Coşgun Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyeliğine seçildiler.

Kaynak: AA